Servers van Demon’s Souls gaan offline op 28 februari 2018

Voor Dark Souls was er Demon’s Souls, een minstens net zo moeilijke actie-RPG met veel van de elementen waar Dark Souls groot mee is geworden, zoals ontelbare keren sterven. Helaas komt aan één van die features binnenkort een einde: de servers van Demon’s Souls gaan op 28 februari 2018, na negen jaar trouwe dienst, definitief offline.

Met de teloorgang van de online gameplay verliezen spelers toegang tot de multiplayer, de hints die spelers in de spelwereld achter kunnen laten, de bloedvlekken van andere spelers, dolende spoken en viewing rankings. Gelukkig blijft de game wél speelbaar in offline modus.

Gaan jullie Demon’s Souls nog één laatste keer spelen om te genieten van de online functies? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Tom's avatar

  God, dat geeft me rare flashbacks. Een van de weinige games die ik destijds op een debug PlayStation 3 kon spelen, maar daardoor dus nooit heb mogen genieten/walgen van het online aspect van de game.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  RIP. Deze game is waarom ik een ps3 gekocht had. Zeer jammer dat het offline gaat. Was altijd leuk om in Tower of Latria de boss te mogen spelen met een gigantische hoofddoek.

 3.   
  Papachico's avatar

  Spel is aardig verouderd en ik neem aan dat er maar een kleine doelgroep is die deze game nog speelt. Waarschijnlijk meer de mensen die een speedrun of walkthrough doen. Daarnaast speelt het natuurlijk lang niet zo lekker als de varianten die daarna zijn gekomen. Ben zelf bezig met Dark Souls 3 (tijdelijk aan de kant gelegd voor Assassins Creed Origins, maar die haal ik vandaag platinum dus zal ik mn voortgang weer kunnen voortzetten).