‘Make EA Skate Again’ met Daniël en Tom! | GamersNET Radio #381


Voor een derde keer op rij schuiven Daniël en Tom aan voor GamersNET Radio! In dit geval niets minder dan aflevering #381 die wederom in het teken staat van nóg meer ophef rondom microtransacties. Electronic Arts krijgt de volle laag van voren, en wie weet is het tijd voor een laatste redding: “Make EA Skate Again”…

Terwijl gecrowdfunde skategame Session tot dusver op matige respons kon rekenen en Electronic Arts zowel Disney als gamers zich op de hals haalt, stemmen de Baard en de Brabo voor om de officiële Skate-franchise terug te brengen. Een pleaser pur sang, maar wellicht is het daar inmiddels wel tijd voor.

Verder is het vooral ophef en discussie wat de klok slaat in deze bomvolle aflevering, uiteraard met het gebrek aan professionaliteit wat je van ons gewenst bent. In andere woorden: geniet van een kersverse GamersNET RADIO!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #381 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

  1.   
    S3MM3R's avatar

    Kaas