Xbox Live Games With Gold voor december bekend

Het einde van 2017 nadert en we duiken binnenkort de feestmaand december in. Ook in de laatste maand van het jaar heeft Microsoft weer een aantal games klaar staan om uit te delen. Met Xbox Live Games With Gold is in december onder andere Warhammer en Back to the Future gratis te downloaden door Xbox Live Gold-leden.

Vanaf 1 december zijn Warhammer: End Times Vermintide en Child of Eden gratis te downloaden. Eerstgenoemde is een first person-game waarin je met magie en zwaarden, elke vijand uit het Warhammer-universum het leven zuur maakt. De game is in 2015 al uitgekomen op pc, een jaar later kwam de game naar de consoles.

Child of Eden is van origine een Xbox 360 game, die door backwards compatibility ook te spelen is op de Xbox One. Deze ritmische game staat vooral bekend om de felgekleurde vormen, die samen met muziek een trippende ervaring creëren.


Halverwege december wordt de line-up van die maand uitgebreid met Telltale’s Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition en Marlow Briggs and the Mask of Death. Laatstgenoemde is een behoorlijk onbekende hack and slash game die vier jaar geleden uit is gekomen. Net als Child of Eden is deze titel door backwards compatibility te spelen op de Xbox One.

Vergeet niet de games van november nog binnen te halen, zoals Tales from the Borderlands en Trackmania Turbo.

  1.   
    JustB's avatar

    Niet echt iets voor mij bij wat ik nog niet gespeeld heb of wil spelen….Back to the Future zeker wel een aanrader voor de adventure fans onder ons!;)