Steam start herfstuitverkoop; dikke kortingen tot 28 november

Zomerkorting is leuk, maar de echte parels? Die vind je in de herfst. Niet gek ook dat we als wiedeweerga richting Steam mogen vluchten, want aldaar is zojuist de officiële herfstuitverkoop aangevangen. Tot en met 28 november (tot 19:00) gelden legio dikke kortingen op allerhande games, alsmede zelfs een handvol van Valve’s eigen hardware.


Zo is de Steam Link te koop voor een haast bizarre 5,49 euro, haal je het tactische Rainbow Six: Siege binnen voor 7,49 euro en is zelfs Grand Theft Auto V te koop voor de helft van de prijs.

Van nieuwe tot oudere titels; de komende vijf dagen kenmerken wellicht het juiste moment om je pc-bibliotheek uit te dossen met die titels die je nog mist.

Ben je niet helemaal wegwijs in welke grote titels nu wel en niet je moeite waard zijn? Weet dan dat ook GamersNET uitkomt als Steam Curator. Al onze pc-reviews vlot op een rijtje, zodat je direct ín Valve’s platform kan ontdekken welke titels aan-, of juist afraders zijn. Volg onze aanbevelingen via de GamersNET Curator-pagina.

Welke game(s) scoor jij de komende dagen? Of — en geen zorgen, wij oordelen niet — is de verhouding met je portemonnee niet goed genoeg om al dat goeds te kunnen veroorloven?

 1.   
  MikeGevers's avatar

  Holy fuck, een Steam Link voor 5,49? Misschien toch maar eens overwegen dan 🙂

 2.   
  Tom's avatar

  Sowieso is die wel vaker in de verkoop geweest, maar inderdaad; bijna bizar dit. Het lijkt erop alsof ze er gewoon ontzettend graag vanaf willen. Misschien binnenkort tijd voor een tweede versie, of gewoon meer als inbouw in televisies zelf?

 3.   
  matdriks's avatar

  Ik heb de steam link voor 12 eu. Voor mij is het nu echt een must-have item. Ik gebruik het namelijk best veel voor couchplay en party co-op play (met vrienden).

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  heb vanmiddag de rocket league GOTY edition gekocht voor 12 eurotjes 😀 is dan dus incl. 4 DLC dingen..

  Wat toch wel nice is..

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  wat doet deze precies gamen kan je hiermee nu gamen zonder pc of is het zo’n stream ding

 6.   
  Tom's avatar

  De Steam Link stelt je in staat je Steam-ervaring door te sturen naar een andere plek binnen je netwerk (het liefst over bekabelde verbinding). Dus dan speel je ‘vanaf je pc’ in bijvoorbeeld de woonkamer.

  Meer informatie/uitleg/kritiek in onze GamersNET Gear met o.a. de Steam Link en Controller.

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  aha nu snap ik het apparaatje een beetje handig

 8.   
  Papachico's avatar

  Miss moet ik toch maar eens een ziek goede pc kopen. Steam had ik al sinds de Counter-Strike 1.3 versie ofzo. De mogelijkheden zijn best chill. Je kan alsnog gamen met een controller etc.

 9.   
  Mark89NL's avatar

  Heb de Worms collectie gekocht dus ben wel even zoet ermee