Wolfenstein 2 genomineerd voor vier Game Awards; Bethesda viert met gratis trial-versie

Aanstaande 7 december wordt het weer een prijzenfestijn met de jaarlijkse uitzending en -reiking van The Game Awards. Een van de grootste en meest geprezen titels blijkt daarin Wolfenstein 2: The New Colossus, die met maar liefst vier nominaties aardig in de kansen valt. Controversiële Nazi-lijken of niet, deze klassieke shooter dingt mee voor Best Game Direction, Best Narrative, Best Action Game en Best Performance (voor stemacteur Brian Bloom als BJ Blazkowicz), en dus is uitgever Bethesda helemaal in zijn nopjes. Zo erg zelfs, dat de game een extra promotieronde krijgt met een volledig gratis te spelen demo-versie.

Om zo veel mogelijk stemmers bloot te stellen aan de bruutheid van het vervolg op de Wolfenstein reboot, is de free trial te downloaden op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Saillant detail van deze demo is dat progressie daadwerkelijk overgedragen kan worden naar het volledige spel, mocht je toevallig beslissen om up te graden naar de volwaardige aankoop van het schietspel.

Alles weten wat deze bejubelde Nazi-shooter van MachineGames en Bethesda zo sterk maakt? Lees onze lovende Wolfenstein 2 review of laat je meevoeren door onze video review, ook hieronder te bekijken:

Wil je Wolfenstein 2 een duwtje in de rug geven om ook echt in de prijzen te vallen? Dan kun je uiteraard je stem uitbrengen op The Game Awards voor de game in diens categorieën, of juist compleet andere nominaties in verscheidene vakgebieden. Doe je ding, wij forceren niks. Maar vergeet niet: German, or else!

  1.   
    nielsiebro's avatar

    Graties is altijd meui!

  2.   
    Batman360x's avatar

    Eens proberen 🙂

  3.   
    tranceguy's avatar

    Zwaar terecht denk ik… Zeker weten dat ik die demo’s eerst eens aan de tand ga voelen…De fullgamekomt er zeker in overigens…