Nintendo geeft kleine vergoeding voor serverproblemen in Pocket Camp

Nu Animal Crossing: Pocket Camp officieel gelanceerd is, stromen smartphone-gamers in grote getalen naar het digitale zomerkampje. Ultiem gezellig natuurlijk, maar Nintendo’s servers bleken er niet volledig op voorbereid. Sinds een dag of twee zijn connectiviteitsproblemen wat meer aan de orde van de dag, waarbij sommige gamers soms urenlang niet vooruit kunnen in het spel.

Nintendo heeft inmiddels notie gekregen van de issues, en geeft middels een statement ín Pocket Camp aan hard naar oplossingen te zoeken. Tot die tijd wordt de pijn van getroffen spelers verzacht met 20 Leaf Tickets, die voor iedereen op te halen zijn die de game deze dagen opstart.


Het goedmakertje kan in je Mailbox gevonden worden, alwaar de 20 Leaf Tickets (in tegenstelling tot veel andere beloningen) niet kunnen verlopen. Wie er in de afgelopen dagen in heeft gelogd, heeft dus sowieso garantie op de vergoeding.

Ondertussen streven ook wij van GamersNET hard door in Pocket Camp, binnenkort hopelijk met verminderde serverproblemen. Onze review van de mobiele Animal Crossing is onderweg, maar mocht je nu al meer willen weten over onze eerste bevindingen van de aandoenlijke app, kijk dan vooral ons uitgebreide Animal Crossing: Pocket Camp gameplay commentaar!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren