Wie winnen het wonderlijke Wuppo op consoles? | Prijsvraagwinnaars

Tussen al het grotere wedstrijd-geweld nemen we op GamersNET ook vaak de kans om de kleine pareltjes in een leuk daglicht te zetten, en zo geschiedde dat vorige week met Wuppo, de koddige indie van Nederlandse bodem. In samenwerking met SOEDESCO gaven we de game weg op zowel PlayStation 4 en Xbox One, waar de game sinds kort ook te verkrijgen is.

Wie nog niet bekend is met Wuppo, kan van onze Tom rekenen op een aardige lofzang voor het schattige spelletje. Zo werd de game al bekroond tot de meest charmante game van eigen bodem in de uitgebreide Wuppo review, wat natuurlijk bij velen al aardig wat enthousiasme voor de actie losmaakte.

Onderstaande video toont niet alleen hoe de game vorige week te winnen was, maar laat onze Brabander ook nog even een paar goede momenten losgaan over hoe verliefd hij wel niet was op Wuppo.

Wij danken alle kanshebbers voor hun inzendingen rondom de indie-winactie op GamersNET. Wij hopen dan ook van harte dat onze keuze aan winnaars de game in goede handen zal leggen, en dat ook onze bofkonten lekker tekeer kunnen gaan in het lieve spelletje van Knuist & Perzik…

We houden niemand langer in spanning! Wie hebben onze console-kopietjes van Wuppo nu precies gewonnen? We beginnen met de lucky bastards op PlayStation 4:


Smurf78


sophiaG

Sony Pony’s, van harte gefeliciteerd met jullie toffe toevoeging aan de PlayStation-bibliotheek. We horen uiteraard graag of ook jullie een warm hart krijgen van deze koddige indie…

Dan nu, onze Xbox One-winnaars! Welke twee bazen mogen binnenkort hun eigen console-port van Wuppo toevoegen aan de Games and Apps-lijst?


Mark89NL


castoloog

Gefeliciteerd, jullie vier! De downloadcodes worden zo snel mogelijk richting jullie GamersNET-inbox verzonden!

Aan alle kanshebbers die bij deze prijsvraag helaas hebben misgegrepen, niet getreurd! Als onderdeel van onze XCOMderdag-reeks draaien we nu namelijk ook een ontzettend gave XCOM 2-poster prijsvraag! Maar nee, ook daar blijft het niet bij. Binnenkort volgen meer mooie acties rondom games (en apparatuur) om te winnen! Stay tuned

 1.   
  castoloog's avatar

  vet ben benieuwd naar de game

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Gefeliciteerd!

 3.   
  Mark89NL's avatar

  Bedankt heren

 4.   
  JustB's avatar

  Gefeliciteerd winnaars! 🙂

 5.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 6.   
  mheiden21's avatar

  Gefeliciteerd, dat word Wuppo kopen in mijn geval. Op naar de winkel ^_^

 7.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd 8)

 8.   
  castoloog's avatar

  bedankt voor de hij werkt perfect, het is een fantastische game