Animal Crossing: Pocket Camp nu al te installeren in de Benelux

Oorspronkelijk had Nintendo Nederland laten weten de smartphone app Animal Crossing: Pocket Camp morgen pas uit te geven op Android en iOS, maar de mobiele game blijkt zowaar nu al te spelen. Drukke servers zijn aan de orde van de dag, maar het veelbelovende Animal Crossing app is weliswaar wél live.

Pocket Camp kenmerkt naast Super Mario Run een van de eerste pogingen van Nintendo om een groter aandeel op de smartphone-markt te krijgen. Animal Crossing was van oudsher exclusief op consoles als de GameCube en later vooral de Nintendo 3DS. De nieuwe insteek voor de franchise werd aangekondigd middels een uitgebreide Nintendo Direct-uitzending:

Download Animal Crossing: Pocket Camp nu gratis op Google Play of de Apple App Store.

Zien we jou binnenkort terug in het mobiele zomerkamp? Laat het ons weten, we zoeken altijd nieuwe vriendjes om te bezoeken!

 1.   
  NdeM's avatar

  Hoop dat hier niet zo veel betalingen gedaan moeten worden om verder te kunnen (net als Super Mario Run)

 2.   
  Tom's avatar

  Naar mijn idee valt het alleszins mee. Uiteraard zijn er microtransacties die her en der wat gepushed worden, maar als je gewoon wat loze minuutjes wilt vullen, is het zelden echt nodig.

  Uitgebreide (video-)review volgt! Stiekem had die al wat eerder online moeten staan, maar er bleek wat uitstel met het verzenden van de testversie.

 3.   
  NdeM's avatar

  Ben het aan het spelen, indd stukken beter dan Super Mario Run! 😉