Pretparklevel Blizzard World is live in Overwatch’ Public Test Region

Al feestelijk onthuld op BlizzCon, maar nu daadwerkelijk te spelen voor het sterfelijke gepeupel: Blizzard World, de nieuwste Hybrid Map voor Overwatch. Het pretparklevel combineert niet alleen de Assault en Escort spelmodi, maar is visueel ook een smeltkroes van allerlei verschillende Blizzard-hoogtepunten.


Wie wil knokken in de namaak Hearthstone-taverne of een Play of the Game wil maken rondom de Pylons uit StarCraft; het kan allemaal in het kleurrijke (en jammer genoeg nog niet echt bestaande) Blizzard World. Het nieuwe speellevel zal allereerst getest worden op de nieuwste versie van de Overwatch’ Public Test Region (PTR), om vervolgens zo snel mogelijk doorgevoerd te worden naar de definitieve versie van de shooter.

De nieuwe update op de PTR kenmerkt verder weinig enorm ingrijpende verandering voor het schietspel. Kortgeleden werd wel nog de illustere Moira toegevoegd, alsmede een handvol tweaks voor Support-helden als Mercy en Ana. Niet elke vernieuwing kon rekenen op unanieme lof, en dus lijkt Blizzard zich hier ook eventjes te beperken tot enkel wat bugfixing rondom animaties en het verbeteren van pc-prestaties.

Alles weten over de nieuwe veranderingen in de Public Test Region van Overwatch? Begeef je dan vooral naar de officiële blogpost van Blizzard zelf. Ben je benieuwd naar meer beelden van Blizzard World? Installeer dan de nieuwste versie van de PTR, of geniet mee van de filmische Blizzard World reveal trailer:

Zien we jouw straks tegen vijanden opboksen in Blizzard World? Laat vooral van je horen met jouw bevindingen over de nieuwe achtbaanrit van een arena!

  1.   
    Mattiees's avatar

    leuk mapje om te spelen, vooral fantastisch gemaakt met ontzettend veel liefde voor blizzard. Leuke details en aanrader om gewoon een keer een arcade te maken om rustig de map te kunnen bekijken.

  2.   
    Tom's avatar

    Vond Moira niet bijzonder interessant ogen, maar deze map dan weer wel. Zodra deze op de ‘echte’ servers live gaat, voorzie ik een mooi momentje om Overwatch weer eens in te duiken. 8)

  3.   
    Mattiees's avatar

    dan zou ik moira maar eens gaan proberen tom, zenyatta achtig met zowel damage als healing en echt ontzettend dynamisch om te spelen.

  4.   
    J.W.'s avatar

    Idd Tom. Probeer Moira nog maar eens. Eindelijk een karakter die Zayra wat beter aan kan. Ze is zeer nuttig imo.

    De nieuwe map ziet er weer prachtig uit.

  5.   
    Thijs.'s avatar

    Super vet om te zien dat stormwind erin terug komt!

  6.   
    Tom's avatar

    Oh, ik neem aan dat Moira zeker viable is in de meta, maar zelf doelde ik meer op haar character design. Gewoon net wat minder uniek, zo leek het voor mij. Haar krachten werden nota bene al snel vergeleken met een healende Symmetra aan de steroïden, terwijl een van haar Highlight Intros praktisch gekopieerd is van Zenny.

    Maar goed, zal haar binnenkort eens goed onder de knoppen nemen.