Hoe overleef ik met (of zonder) microtransacties? | GamersNET RADIO #380


Het weekend is afgetrapt en dat betekent uiteraard weer een verse GamersNET Radio! Voor aflevering #380 schuiven baardman Daniël en Brabander Tom aan voor een flinke discussie over de game-week. En ja, dan begrijp je; dat gaat vooral over alle ophef rondom EA’s microtransactie-beleid

Hoe gaat Star Wars: Battlefront 2 zonder microtransacties uitpakken? Het doet discussiestof opwaaien als geen ander. Maar, daar blijft het niet bij in deze tjokvolle podcast. Waarom worden we bijvoorbeeld nog warm van een Switch-release voor The Elder Scrolls V: Skyrim? En wat hebben de jongens van GamersNET de afgelopen dagen uitgespookt qua content en reviews?

Bereid je maar voor, want het wordt een afgeladen aflevering van je minst geliefde game-podcast, GamersNET RADIO!

[radio]
Luister hier naar Aflevering #380 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  met een trainer

 2.   
  Tom's avatar

  Ook online, ja? Letterlijk vals spelen en andermans game ruïneren. Leuk man.

  Sowieso een aanrader om niet alleen op de titel in te gaan, maar daadwerkelijk de podcast te beluisteren. Dan hoor je misschien ook dat het allemaal toch wat dieper ligt dan jouw oplossing.