Nieuwe GeForce-drivers verbeteren pc-prestaties van Destiny 2 significant

Een nieuwe, grote pc-release betekent natuurlijk ook verse ‘Game Ready Drivers’ voor NVIDIA GeForce-videokaarten. Kortgeleden zagen we dat nog gebeuren met de verschijning van Destiny 2, nu is het tijd voor startklare drivers voor Star Wars: Battlefront 2. En ja, ironisch genoeg is het ook deze update die je in-game prestaties in Destiny 2 hevig verbetert…

Het betreft hier in het specifiek de ‘GeForce Game Ready 388.31 WHQL drivers’, die nu automatisch binnen te halen zijn met de GeForce Experience-software. Niet alleen stomen ze je GPU klaar voor Battlefront 2 en het recent op pc verschenen Injustice 2, ze kunnen ook nog eens je performance in Destiny 2 verbeteren tot 53 procent, afhankelijk van je instellingen. Absoluut niet mis, vooral voor een game die al aardig goed geoptimaliseerd leek.

Onderstaande grafieken tonen hoe de nieuwe drivers presteren tegenover de vorige NVIDIA-firmware in Destiny 2, in het specifiek op QHD-resolutie met alle grafische instellingen volledig opengedraaid.


Meer weten, lezen en zien van deze verbeterde prestaties in nieuwe pc-games? Check NVIDIA’s volledige blogpost betreffende de 388.31 Game Ready drivers.

  1.   
    Neolite's avatar

    We zullen het zometeen wel zien. Maintenance is nu eerst nog bezig.