Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Call of Duty: WWII | Video Review

Call of Duty is weer terug met beide benen op de grond! Amador en Peter gaan vandaag eens grondig praten over de nieuwste release van ’s werelds grootste shooter!

Echt alles weten over deze terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog? Lees dan ook Amadors Call of Duty: WWII review!

 1.   
  Papachico's avatar

  Qua multiplayer ben t volledig eens met Amador maar wanneer ik wel in een server zit en een potje speel dan voelt t alsnog aan alsof ik Goku ben die overal instant transmission gebruikt. War vond ik persoonlijk niet zo heel boeiend en de maps zijn ook niet echt interessant. Ik wilde t wel leuk vinden hoor omdat mn vrienden t wel spelen waarvan eentje niet eens met anderen kon spelen omdat tie een foutmelding kreeg dat hij zich eerst bij een division aan moest sluiten (dat al was).

  Geen idee of ik al klaar ben met CoD of dat de laatste games gewoon kut zijn maarook deze game laat ik links liggen. Ik snap ook echt niet dat Activision er nog steeds niet voor kan zorgen dat servers gewoon normaal runnen.

 2.   
  Mark89NL's avatar

  Servers zijn gewoon overbelast en ben het helemaal met Amador eens erover wat die allemaal erover zegt.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Deze staat nog wel op mijn lijstje, heb me met de Beta goed kunnen vermaken. Alleen voor de problemen met de servers bestaat geen excuus, dat moeten ze gewoon op orde hebben. En historisch gezien is het natuurlijk ook om te janken (tanks op Omaha beach?)

 4.   
  Throbert's avatar

  Wel een beetje netjes als jullie de YouTuber waarvan jullie de multiplayer beelden hebben gebruikt ook credits geven. In dit geval is het M3RKMUS1C

 5.   
  Tom's avatar

  Throbert schreef, "Wel een beetje netjes als jullie de YouTuber waarvan jullie de multiplayer beelden hebben gebruikt ook credits geven. In dit geval is het M3RKMUS1C"

  Normaliter gebruiken we het liefst officieel materiaal vanuit de studio zelf of beelden die we zelf hebben geschoten. In Amadors geval kon dat echter niet, dus hebben onze video-stagiairs zich moeten richten op YouTube. Maar inderdaad: in het vervolg gaan we ervoor zorgen dat daarbij bronvermelding in de beschrijving staat.

 6.   
  Fiscus's avatar

  Ik laat COD nog even in de kast staan totdat echt alle problemen zijn opgelost. Wil wel normaal kunnen spelen