Syphon Filter opnieuw geregistreerd door Sony

Sony Interactive Entertainment heeft nog altijd Syphon Filter in handen en onlangs heeft het bedrijf opnieuw de licentie van de franchise geregistreerd. De naam is vorige week in Europa verlengd, al hoeft dit nog niets te betekenen.

Er gaan al jaren geruchten dat Sony een nieuwe Syphon Filter in ontwikkeling heeft, maar vooralsnog zijn het niet meer dan geruchten. Het kan altijd dat er een game van de serie in de maak is, hoewel het momenteel ook gewoon kan betekenen dat het bedrijf de merknaam van wil houden.

De laatste Syphon Filter, Syphon Filter: Logan’s Shadow verscheen bij ons inmiddels al tien jaar geleden. Een aankondiging is echter wel mogelijk, want de PlayStation Experience gaat volgende maand van start. Zit je op een nieuw deel te wachten?

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  nooit van die game gehoord..

  dus waarschijnlijk… nee i gues.

 2.   
  mmx's avatar

  Heej vroeger gespeeld was best een goede game 🙂

 3.   
  Neolite's avatar

  Er komt dus een volledig nieuwe game met een naam van een spel van vroeger om in de marketing campagne lekker te kunnen inspelen op het nostalgie gevoel. Daarnaast heeft een bestaande naam ook een soort autoriteit en is dat gunstig voor de verkopen. Het zegt echter helemaal niks over de game zelf en dat is altijd een beetje jammer.