Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Kan de Xbox One X balans in de console-oorlog brengen? | Hot Koffie Show

In vol ornaat behandeld in de vorige GamersNET Gear, maar nu nogmaals centraal in de discussie: de Xbox One X. Is Microsofts ‘halve generatie’ machine de comeback in deze console-oorlog, of blijkt het nu too little, too late? Tom en Peter bespreken het in een kersverse Hot Koffie Show…

Discussieer gerust mee over de stelling van deze week, of draag een vers en relevant punt ter discussie voor volgende week aan!

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Nieuwe stelling: Creativiteit raakt op bij game developers.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  Nieuwe stelling: De Nintendo switch word [helaas] te weinig gebruikt door YT’ers/streamers.

  ofterwijl. Nintendo switch is ondergewaardeerd

 3.   
  Mattiees's avatar

  nieuwe stelling: de nintendo switch voldoet aan de verwachtingen!

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Ik geloof dat de catalogus bij de PS4 Pro in het begin ook discutabel was, maar uiteindelijk kwam die redelijk op gang, met zelfs een aantal games die grafische opties boden à la pc. Microsoft doet zijn best om zijn “Better on Xbox One X”-stempel bij launch op zoveel mogelijk games te plempen door het zo breed mogelijk te maken, maar uiteindelijk zullen gamers dat ook wel door krijgen. Ik vermoed dat toekomstige games meer hun best moeten doen om dit label te ontvangen, omdat anders de geloofwaardigheid ervan te gronde gaat. Microsoft weet dat ook en ik kan me niet voorstellen dat ze R&D-geld zouden uitgeven aan een product waar ze verder geen marketing aan besteden. Benchmarks zijn immens populair op YouTube, dus als blijkt dat de Xbox One X eigenlijk helemaal niet zoveel meerwaarde biedt in games, verspreidt die informatie zich als een lopend vuurtje. Kortom: Microsoft moet wel investeren in verbeteringen, en is daar ook écht wel van op de hoogte.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  nieuwe stelling: Cartoon achtige games blijjven langer grafisch mooi.

  Doel.. check oude mario games en donkey kong… Als je daar een oude game van opstart ziet het er nog mooi uit.. mooi en kleurrijk.

  Start een game op voor de andere platformen, En zie hoe dat er nu uitziet..
  De cartoon style is voor altijd netjes. tijdloos mooi

 6.   
  Regge's avatar

  Stelling: er komen tegenwoording teweinig AAA MMORPG’s uit.