Call of Frustratie met Amador, Daniël en Tom… | GamersNET RADIO #379


Wat is het weekend zonder een portie GamersNET Radio? Inderdaad: verdraagbaar! En tóch komen we op de proppen met aflevering #379 van onze veel te lang lopende reeks podcasts. Amador, Daniël en Tom strijken neer om hun frustratie (en enthousiasme) over de nieuwste games te delen, en dat belooft uiteraard niks anders dan pure audio-agonie…

Zo schuift Amador aan om de matigheid van Call of Duty: WWII (en diens servers) aan te vallen, verkoeld Daan de discussie met een potje Frozen Wilds DLC voor Horizon: Zero Dawn en gaat Tom ondertussen wild voor De Sims 4: Honden en Katten. En ondertussen ploegt het drietal ook nog eens door de grootste gebeurtenissen van de afgelopen week…

Ga er maar weer klaar voor zitten, want dat alles (plus complete watervallen aan onzin) krijg je allemaal mee met onderstaande aflevering van GamersNET RADIO!

[radio]
Luister hier naar Aflevering #379 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

 1.   
  EmDee-Gee's avatar

  Helaas doet ie um niet echt downloaden bij mij. Sadface.

 2.   
  Tom's avatar

  iTunes lijkt ‘m wel opgepakt te hebben, en anders is er natuurlijk nog de VOD op Twitch die een maand of twee terug te kijken zal zijn.

  Maar, excuses voor het ongemak!