Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de Corsair ST100 RGB headset stand de dikke prijs waard? | GamersNET Gear

Corsairs nieuwste accessoire vond al introductie in een unboxing en werd zelfs al behandeld in de ST100 RGB review, maar mag nu ook de revue passeren in GamersNET Gear. Wat vond Tom van deze ultiem luxueuze headset stand? Hij toont het Peter en jou in deze kersverse aflevering van onze vaste tech-show…

  1.   
    Mattiees's avatar

    Ik heb zo’n vermoeden dat dit ding niet met miljoenen over de toonbank gaat vliegen.. 😛 Het ziet er netjes uit en het is voor corsair ook niet super goedkoop om te maken, maar ik zie er zelf niet het nut van in. Misschien als je echt geheel in stijl overal rgb neer wilt zetten dat het je geld waard is, maar een haakje aan de muur o.i.d. lijkt me een heel wat logischere en goedkopere oplossing.

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    mmmm ik weet eerlijk gezegd niet of 70 euro echt heel veel meer is.
    Als je ziet A premium materiaal. alu is nu eenmaal duurder. B USB hub C headphone jack D ruime keuze aan licht instellingen. E headset stand. Opzich krijg je er dus toch wel wat voor terug. iig meer dan bij menig andere stand. En met premium materiaal….

    Ja de vraag is of het nodig is…

    Persoonlijk vind ik lampjes wel mooi. Maar zet NOOOOOIT waves ofzo aan. Gewoon statich een kleur. dat geslinger en gedraai word je gek van IMO.

    p.s. ELKE week gn gear… heb m laatste tijd wel vaker gemist..
    Dus de dinsdag wakker worden en meteen GN GEAR zien maakt mn dag meteen beter.. Vind GN Gear en GN unboxings toch nog altijd de leukste video’s

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Een headset stand is handig en hij ziet er goed uit maar een headset stand is toch bedoeld om de boel wat netter te maken lijkt me en dit product heeft dan weer een kabel nodig wat het weer rommelig maakt…

  4.   
    Tom's avatar

    Maar goed, als je ‘gewoon’ een headsetstandaard wil, zijn die ook zeker zonder lempkes verkrijgbaar. Bespaart je weer een goed aantal tientjes en dan heb je dus niet dat gehannes van een extra kabel.

    Dit richt zich dan toch weer op een andere doelgroep, zo lijkt het. De duurdere gamer die sowieso vaker aan het topsegment wil geloven. En juist voor die niche speelt Corsair goed in op de algehele RGB-trend.