LawBreakers dit weekend opnieuw gratis te spelen op Steam

LawBreakers kende geen soepele start op PlayStation 4, maar ook op Steam was maar weinig animo voor de nieuwe game van Cliff Bleszinski, ondanks dat het spel de prijs voor beste netcode met zich mee naar huis mocht nemen. Al in augustus kende LawBreakers op zijn piekmoment slechts 500 spelers.

Dit weekend hoopt ontwikkelaar Boss Key Productions daar enige verandering in te brengen: op Steam is de arena shooter vanaf morgen (19:00 uur, Nederlandse tijd) gratis te spelen tot en met 12 november. Vanaf vanavond is het spel al voor de helft van de normale prijs te koop. Deze korting loopt door tot 14 november.

Eerder kondigde Boss Key Productions al aan dat LawBreakers dit najaar nog veel content krijgt, dus wellicht is dit hét moment om in het spel te stappen.

 1.   
  Pakz's avatar

  Ik herinner me dat het nogal wachten was tot er genoeg spelers waren om te beginnen. Ik vond Overwatch stukken beter maar die crashte steeds mijn laptop. Dus heb deze niet gekocht na het gratis weekend.

 2.   
  Flapjack's avatar

  Pakz schreef, "Ik herinner me dat het nogal wachten was tot er genoeg spelers waren om te beginnen. Ik vond Overwatch stukken beter maar die crashte steeds mijn laptop. Dus heb deze niet gekocht na het gratis weekend."

  door slechte marketing en pr is er een kleine playerbase. de gameplay is echter heel goed.