Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Wolverine Ultimate | Unboxing

Razer is back in business met een verse Xbox- en pc-controller; de Razer Wolverine Ultimate! Tom had zijn twijfels na het kleine fiasco van de Razer Wildcat van even geleden, maar gunt de opvolger dan toch een kansje. Maar niet voordat we het beest (en toebehoren) uit de doos vissen, natuurlijk.

Heb je specifieke vragen of opmerkingen over de Wolverine? Speel ze door, dan kunnen wij ze natuurlijk altijd nog meenemen in de review of de aanstormende aflevering van GamersNET Gear

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Die prijs tho….. WHAT…… THE….. F*CK….

  Serieus.. Ik vraag me bij dit soort dingen dan altijd af: Hoe grote verkoopcijfers denken ze ermee te behalen….

  buiten dat.
  Ik vind het wel mooi. En dat je veel kunt aanpassen [ZELF] vind ik ook zeer fijn.
  Dat magnetische werkt echt super [Heb mijn PS4 omgebouwd met de xbox elite thumbsticks Dat past 1op1 en daar ben ik toch zeer over te spreken]

  Je kunt me skeer noemen… Maar als je eenmaal op goede sites [ebay] de prijzen ziet hoeveel die ombouwsetjes kosten… Dan ga ik HELLLLL NO 180 euro betalen voor 1 controller…

  Wat me dan wel leuk lijkt is om buiten de thumbsticks RGB ring te hebben… Mja al die led’jes vreten ook weer stroom van je accu. En dus nog eerder moeten laden..

 2.   
  Riesgaming's avatar

  ziet er goed uit . de prijs is allen wat minder.

 3.   
  Tom's avatar

  CHILLOZZ schreef, "Wat me dan wel leuk lijkt is om buiten de thumbsticks RGB ring te hebben… Mja al die led’jes vreten ook weer stroom van je accu. En dus nog eerder moeten laden.."

  Even voor de goede orde; dit is wederom een ‘pro controller’, die dus ook niet draadloos werkt. Net als de Razer Wildcat is deze controller enkel en alleen bekabeld te gebruiken.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "

  ”CHILLOZZ” schreef, "Wat me dan wel leuk lijkt is om buiten de thumbsticks RGB ring te hebben… Mja al die led’jes vreten ook weer stroom van je accu. En dus nog eerder moeten laden.."

  Even voor de goede orde; dit is wederom een ‘pro controller’, die dus ook niet draadloos werkt. Net als de Razer Wildcat is deze controller enkel en alleen bekabeld te gebruiken.
  "

  had het niet specifiek over deze controller tom. Deze controller heeft toch ook geen LED OM de thumbsticks….

 5.   
  Mattiees's avatar

  een goede toetsenbord en muis zijn ook niet goedkoop dus als dit bijzonder goed is zie ik niet in waarom dit niet zou verkopen. Maar dan moet die wel extreem goed presteren dus ik ben benieuwd.