AC Origins, Wolfenstein 2 en Super Mario Odyssey | GamersNET RADIO #377


RikzonderC, Daniel en Peter zijn weer aanwezig in een nieuwe aflevering van GN Radio! En we bespreken heel veel releases! RikzonderC mocht aan de slag met Assassin’s Creed: Origins, Daniel heeft zijn tanden gezet in Wolfenstein 2: The New Colossus en Peter is aan de slag gegaan met Super Mario Odyssey

[radio]Luister hier naar Aflevering #377 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren