Assassin’s Creed: Origins verkoopt beduidend beter dan voorganger Syndicate

Assassin’s Creed is terug van weggeweest. Zo kan wel gesteld worden na de lancering van Assassin’s Creed: Origins. Niet alleen kan het recent verschenen Origins op positieve kritieken verwachten, ook qua verkoopcijfers zit het wel snor. Volgens interne schattingen van Ubisoft heeft Assasin’s Creed Origins in de eerste tien dagen van zijn lancering zo’n 100% beter verkocht dan voorganger Syndicate.

Het mag dus duidelijk zijn dat het jaartje rust dat Ubisoft de Assassin’s Creed-franchise gegund heeft, goed is uitgepakt. In 2016 verscheen er immers geen Assassin’s Creed-game, wat mede het gevolg was van enigszins teleurstellende verkoopcijfers van Assassin’s Creed: Syndicate. Dat leek destijds in sterke mate te wijten aan de moeizame lancering van het in 2014 verschenen Assassin’s Creed: Unity.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik vond Syndicate helemaal nog niet zo slecht en heb Origins nog niet gespeeld.

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Alfa Warrior schreef, "Ik vond Syndicate helemaal nog niet zo slecht en heb Origins nog niet gespeeld."

  Als je Syndicate niet slecht vond kan ik je Origins helemaal aanraden. Ik heb er zelf ongeveer 50 uur inzitten nu en ben er nog lang niet klaar mee voor ik alles behaald heb.

 3.   
  Bmaster99's avatar

  Origins is zeker een aanrader. De nieuwe game play vind ik persoonlijk ook echt gaaf en de details van de wereld en de verhalen zijn echt heel gaaf

 4.   
  Papachico's avatar

  Echt een super game! Ben nu lvl 28 en heb denk iets meer dan 1/3 van de map compleet. Er is zoveel te doen en te zien, dat is echt ongelooflijk. Ben qua story nog niet zo ver denk ik maar hoewel t verhaal prima is, is het tot nu toe niet heel boeiend. Hoop dat t nog een twist gaat krijgen ofzo.

  Oh en by far the beste side missions in een open world game tot nu toe.