Ubisoft teaset Operation White Noise voor Rainbow Six Siege

Ubisoft verdeelt Rainbow Six Siege traditiegetrouw in verschillende jaren, die op hun beurt weer onderverdeeld zijn in vier seizoenen. Nu teaset het bedrijf het laatste seizoen van het tweede jaar: Operation White Noise. In dit seizoen worden spelers losgelaten in een observatietoren in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea.

Hoewel de volledige onthulling pas plaatsvindt tijdens de Pro League-finales op 18 en 19 november, geeft Ubisoft al wél wat details vrij. Zo worden er twee nieuwe Operators toegevoegd uit het 707th Special Mission Battalion, een bataljon dat ook wel bekendstaat als de White Tigers. Dit regiment werd opgericht als antwoord op terroristische dreigingen tijdens de Olympische Spelen van 1988.

Ook brengt het vierde seizoen van het derde jaar van Rainbow Six Siege nieuwe wapens met zich mee, alsook nieuwe gadgets. Het blijft echter wachten op meer concrete informatie tot de finales van de Pro League. Mocht je de onthullingen live mee willen maken, houd dan het Twitch-kanaal van Rainbow Six Siege in de gaten!

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik ben vooral erg benieuwd naar de nieuwe operators. Hopelijk zijn het geen operators met nog meer traps.