World of Warcraft: Battle For Azeroth aangekondigd op BlizzCon 2017

De langstlopende MMO van de wereld is alweer toe aan zijn zevende uitbreiding. World of Warcraft: Battle of Azeroth gaat zich vooral richten op de haat en nijd tussen de Alliance en de Horde. Allebei de kampen krijgen een nieuwe regio en ook het PvP gedeelte krijgt een flinke update.

Deze uitbreiding krijgt twee nieuwe gebieden die zijn opgedeeld in drie zones. De Alliance bezet Kul Tiras, terwijl de Horde zijn kamp heeft opgezet in Zandalar. Zoals bij elke voorgaande expansion gaat ook het maximale level omhoog, van 110 naar level 120. Met Battle of Azeroth wil Blizzard vooral de nadruk leggen om de strijd tussen de twee partijen en dit doen ze met compleet nieuwe features.

In Warfronts gaan teams van twintig spelers ten strijde om te vechten voor tactische plekken, om de eindstrijd te kunnen winnen. Verder zijn er natuurlijk weer nieuwe dungeons en raids en is er weer nieuwe gear te vinden in Azeroth.

Blizzard heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Battle of Azeroth, maar er wordt verwacht dat de uitbreiding in het midden van 2018 uitkomt.

 1.   
  Supermanneke's avatar

  De cinematic trailer was serieus cool, maar de features trailer lijkt bijzonder oppervlakkig. Zeker als je deze vergelijkt met bijvoorbeeld de features trailer van Legion. Zelfs die van Warlords of Draenor was interessanter.

 2.   
  Papachico's avatar

  Supermanneke schreef, "De cinematic trailer was serieus cool, maar de features trailer lijkt bijzonder oppervlakkig. Zeker als je deze vergelijkt met bijvoorbeeld de features trailer van Legion. Zelfs die van Warlords of Draenor was interessanter."

  Lijkt me idd ook geen reet aan. WoW heeft zn beste tijd gehad.