BlizzCon 2017 is los; bekijk de livestream van de openingsceremonie vanaf 18:30

Het is bijna zover: Blizzard’s jaarlijke evenement BlizzCon staat op het punt om te worden geopend. Mocht je nou niet bij het Anaheim Convention Center in Californie zitten, treur niet, want de openingsceremonie zal in zijn volledigheid gestreamd worden. Vanaf 19:00 (onze tijd) zal Blizzard zijn gamegeweld in de strijd gooien. De pre-show start om 18:30.

Het plebs kan voor de livestream terecht op Blizzard’s YouTube-kanaal (of hieronder). De echte diehard, de lui met een BlizzCon Virtual Ticket in de pocket, kunnen terecht op de officiële Blizzard-website, waar naast livestreams ook een hoop ander beeldmateriaal zal verschijnen dit weekend. Maar dat hoeven we ze niet te vertellen, want deze Blizzard-patriciërs spammen al sinds gisteren de F5-knop van hun toetsenborden.


Als je overigens benieuwd bent wat voor goeds er verder voor vandaag en morgen op de planning staat, kun je ook het uitgebreide BlizzCon 2017 schema van een kijkje voorzien.

Wat voor moois zal Blizzard laten zien? Waar hopen jullie het meeste op? Wat het ook is, GamersNET zal alle toffe content uitgebreid met jullie delen en bespreken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren