Flinke uitverkoop voor Steam Controller, Steam Link en meer hardware-bundels

Toe aan een uitbreiding van je Steam-ervaring? Dan biedt deze week wellicht de ultieme uitkomst voor je. Valves digitale verkoopplatform organiseert namelijk een flinke uitverkoop van diens fysieke apparatuur, waaronder de prominent geplaatste Steam Link en uiteraard de daar goed bij functionerende Steam Controller.

Het stream-kistje van Steam, simpelweg Steam Link genaamd, is tijdelijk tegen 70 procent korting te verkrijgen. In plaats van een dikke 54,99 euro, betreft de prijs een week lang slechts 16,49 euro. Een bijzonder betaalbare manier om je pc-gameplay mee te nemen naar de woonkamer, zonder daarvoor een meterslange HDMI-kabel (plus randapparatuur) door de gang te spannen.

Tegelijkertijd krijgt ook de soms wat omstreden Steam Controller een goede smak korting. Maar liefst 30 procent van de prijs wordt weg gescholden, waardoor het resterende bedrag slechts 38,49 euro bedraagt, in plaats van de gebruikelijke 54,99. De twee Steam-apparaten gebundeld zijn nu dan ook tegen 55 procent korting te verkrijgen; gezamenlijk kosten ze net aan geen vijftigje.

Hoewel wij van GamersNET niet bepaald betoverd raakten door Valves eigenzinnige gamepad in onze Steam Controller review, biedt het tegen deze prijs voor sommigen wellicht een ultiem handige uitkomst voor tweak-grage gamers. Qua ontwerp liet Steam her en der wat steekjes vallen, maar de naar eigen wens in te stellen trackpads maken het apparaat breed inzetbaar. Zelfs in strategiespellen of anderzijds meer ‘muis-en-toetsenbordgebonden’ titels.

De Steam Controller, Steam Link en andere (game-)bundels en accessoires zijn te verkrijgen via de officiële Steam Store. De eerdergenoemde kortingen gelden deze gehele week lang, als onderdeel van Steams ‘Weeklong Deals’..

Meer weten over beide apparaten? Klik gerust door naar onze uitgebreide aflevering van GamersNET Gear over Steam Hardware, of de nog diepgaandere geschreven Steam Controller recensie.

 1.   
  Maergok's avatar

  Deze aanbieding komt overigens ook werkelijk elke steam salve voorbij.
  Dus als je hem nu mist: met de kerstmis is deze aanbieding er weer.

  of ze moeten opeens afwijken van de afgelopen jaren.

 2.   
  Tom's avatar

  Er zijn sowieso wel vaker wat kortinkjes voor die apparaten, maar ik geloof niet dat Valve vaak de Steam Link voor onder de twintig euro knalt.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  “Uitverkoop”

  Deze term wordt normaal gebruikt wanneer “oude” voorraad tegen een gereduceerde wordt verkocht die niet meer leverbaar is. De Steam link en de controller zijn geen uitlopende producten.

  Maar uiteindelijk heeft de term uitverkoop ook een tweede betekenis gekregen, korting op lopende artikelen, wat in mijn ogen best vaag klinkt.

 4.   
  Tom's avatar

  Kwestie van gemak, lijkt me. “Periode waarin tijdelijk meer korting geldt” bekt dan ook iets minder lekker. Synoniemen als “opruiming” dragen immers nog meer die lading van een verlopen voorraad.

 5.   
  macmurdock's avatar

  Vergeet niet om €11,70 erbij te rekenen voor de verzendkosten.
  Komt de gehele set op €61,18.