Guacamelee! 2 aangekondigd; bevat co-op en meer kipactie

De pittigheid van een jalapeño, de diversiteit van een burrito en de sappigheid van een taco: dat is Guacamelee! Toen de platformer in 2013 het levenslicht zag, zette gamers daar dan ook gretig hun tanden in. Niet geheel verrassend dat er toen gelijk al sprake was van een eventueel vervolg en voor eenieder die met veel plezier terugdenkt aan die overheerlijke avonturen met Juan Aguacate, heeft ontwikkelaar DrinkBox het vervolg aangekondigd om onze honger te stillen.


Guacamelee! 2 begint zeven jaar na het origineel. Juan is een huisje, boompje, beestje-leven aan het leiden, totdat trainer en kompaan Uay Chivo een groot kwaad ontdekt. Niet alleen Mexico is in gevaar, ditmaal dreigt zelfs aan tijd en ruimte te worden geknoeid. We kunnen meer Mexicaanse worstelvaardigheden, maar ook ”300% meer kippen” verwachten. De game zal verder volledig co-op te spelen zijn tot vier man en kent hierbij een drop-in/drop-out-principe.

De game moet ergens in de lente of zomer van 2018 verschijnen. Voorlopig is Guacamelee! 2 alleen aangekondigd voor de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren