Aankomend Splatfest in Splatoon 2 laat warm ontbijt tegen koud knokken

Hoewel veel Switch-bezitters de komende tijd druk zullen zijn met Super Mario Odyssey, moet er altijd ruimte blijven om vrijuit inkt te knallen. Vandaar dat Splatoon 2 daarom ook wederom uitpakt met een nieuw Splatfest, wat vanaf volgend weekend uitgevochten zal worden. Deze keer kunnen spelers kiezen om uit te komen voor een warm ontbijt of een koude start van de dag.

Vanaf 16:00 vandaag kunnen spelers op het Inkopolisplein kiezen voor warm of koud via de stemmachine. Eenmaal gekozen voor hun favoriete ontbijt, kun je vanaf volgend weekend uitkomen voor je eigen kamp en proberen de liefhebbers van andere ochtendrituelen de kop in te drukken.

Voor welk soort ontbijt kom jij uit, of laat Splatoon 2 je dezer dagen überhaupt helemaal koud? Warm ons op met je reactie!

 1.   
  KevinW's avatar

  sowieso koud

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Lastige keuze. Ik eet eigenlijk bijna altijd koud, maar warm is toch lekkerder. Broodje met gebakken beenham is wel lekker ‘s-ochtends. Of een bord nasi om half 8 vind ik ook prima 😛

 3.   
  Tom's avatar

  Team koud hier. De Engelsen doen het goed, maar niks gaat boven overgebleven pizza of sushi uit de koelkast.

  Nu ik erover nadenk; telt koffie als een volledig ontbijt? In dat geval, warm.

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  Tom schreef, "Team koud hier. De Engelsen doen het goed, maar niks gaat boven overgebleven pizza of sushi uit de koelkast.
  Nu ik erover nadenk; telt koffie als een volledig ontbijt? In dat geval, warm. "

  Overgebleven pizza is heerlijk, maar toch warm ik die liever nog even op in de oven dan 😛

 5.   
  luckylucasl's avatar

  Ik eet altijd koud maar een warm ontbijtje is wel lekkerder. 😀

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Meestal drink ik mijn eigen pis en haal ik met mijn blote handen een vis uit de rivier. Geen tijd voor een warm ontbijtje