Installatieruimte Call of Duty: WWII op PlayStation 4 bijna twee keer zo groot als op Xbox One

Vorige week kon je Call of Duty: WWII al pre-loaden op de Xbox One waarbij de installatiegrootte van 45GB bekend werd, maar nu blijkt dat de PlayStation 4-versie bijna twee keer zoveel harde schijfruimte in beslag neemt. Call of Duty: WWII gebruikt namelijk 80GB van je schijf, zo blijkt uit voucher codes van de shooter.

Het is nog niet duidelijk waarom de game zo groot is op de PlayStation 4, er gaan geruchten dat er pas na een aantal patches en DLC 80GB van je console wordt gevraagd of omdat er wellicht 4K-textures bij zitten voor de PlayStation 4 Pro.

Hopelijk krijgen we de echte reden binnenkort te weten. Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november voor PlayStatin 4, Xbox One en pc.

 1.   
  mmx's avatar

  Dat is een behoorlijke grote plek op je hdtje tijd voor een grotere schijf dus 😉

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Jeetje, is wel een groot verschil!

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Auh, dat is toch veel! Op dit moment heb ik de digitale game van Black Ops 3 geïnstalleerd op mijn schijf wat ook al rond de 80GB in totaal is, MAAAR dat is idd inclusief alle dlc én patches.

  Dus voor de mensen die géén PlayStation 4 Pro hebben moeten toch de extra ruimte hebben in principe voor niets, want hun hebben er geen baat aan.

 4.   
  nielsiebro's avatar

  Dan*

 5.   
  nielsiebro's avatar

  Sorry ben grammarnazi XD

 6.   
  Bacotje's avatar

  (null)

 7.   
  kiesmaarwa's avatar

  Was het bij 1 van de consoles niet zo dat ie alleen de ruimte gebruikt van óf de Niet-Pro versie en bij de ander alleen de Pro versie? Dus totaal 80GB, maar slechts 40GB is voor jou van toepassing? Alleen geen idee meer of dat voor de Xbox One (X) of PS4 (Pro) was

 8.   
  Daniel Z's avatar

  nielsiebro schreef, "Dan*"

  Nope, het is ‘groter dan’, maar ‘even groot/twee keer zo groot als’.

  Lees maar: http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/354/groter_als_dan/

 9.   
  Jacco538's avatar

  Holy dat wordt tijd voor een extra schijfje.

 10.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Hoeveel ruimte heeft de PC versie nodig?