Bouw je eigen feest in Party Hard Tycoon; nu in Early Access

Twee jaar verscheen de stealth party killing game Party Hard, waarin je feestgangers op allerlei manieren omlegde omdat ze te luidruchtig waren. Nu kondigt ontwikkelaar Pinokl Games een spin-off aan waarin je juist het feestje opbouwt: Party Hard Tycoon.

In deze game richt je je eigen nachtclub in: van de plaatsing van de speakers tot het inhuren van beveiligingspersoneel en de inkoop van drank, alles moet worden geregeld om de beste feesttent ter wereld te bouwen – en hopelijk te voorkomen dat psychopaten zoals de protagonist uit Party Hard de boel verstoren. Party Hard Tycoon is momenteel verkrijgbaar in Steam Early Access-versie. Pinokl Games denkt ongeveer drie maanden nodig te hebben om het spel af te maken en de feedback van spelers daarin mee te nemen.

Momenteel is het spel te koop met tien procent korting, wat de prijs uit doet komen op 8,99 euro. Vanaf 26 oktober kost Party Hard Tycoon je 9,99 en zodra de game in zijn definitieve vorm uitkomt, gaat de prijs nog verder omhoog. Het is echter niet bekend hoeveel die prijs zal stijgen.

Check hieronder de Early Acces launchtrailer voor Party Hard Tycoon.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren