Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection trailer

Het Zoo Tycoon uit 2013 krijgt een heruitgave, in de vorm van de Ultimate Animal Collection. Uiteindelijk toch met een pc-release, 4K-ondersteuning voor de Xbox One X en minder restricties betreffende de omvang van je dierentuin.

 1.   
  Tom's avatar

  Voor de duidelijkheid; het betreft hier een losstaande re-release van Zoo Tycoon (2013), speciaal voor Xbox One X en Windows 10 (4K HDR je weet zelf). De Xbox 360 is ertussenuit en dus is het spel ook een stuk groter in omvang.

  Weet het verder niet honderd procent zeker meer, maar ik geloof dat de visie van Microsoft wel was om Xbox One-gebruikers van het ‘originele’ Zoo Tycoon deze upgrade gratis aan te bieden. Verder zou de re-release op de kop moeten voor een euro of dertig, in plaats van volprijs.

 2.   
  Timmerito's avatar

  Gratis upgrade zou nice zijn, als het ook voor de disk versie werkt :p

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Deze Zoo Tycoon is echt kut! Je pleurt alles kant en klaar neer in je park. Vroegah moest je een exhibit helemaal naar wens van het beest inrichten. Je bepaalde dan zelf waar welke boom kwam te staan etc. Deze game is een verschrikkingen en een aanslag op wat Zoo Tycoon hoort te zijn! * zet pot azijn weer terug in de kast.

 4.   
  Fiscus's avatar

  Jammer dat Zoo Tycoon niet op de PS4 uitkomt. Had deze game graag gespeeld. Nostalgische gevoelens maakt dit los bij mij!