Multiplayer-uitbreiding van Final Fantasy 15 vertraagd naar november

De nieuwe multiplayer-uitbreiding voor Final Fantasy 15, getiteld ‘Comrades’, verschijnt niet zoals gepland op 31 oktober. De update zal naar waarschijnlijkheid twee weken later beschikbaar worden gesteld, in het begin van november.

Volgens een van het account van Final Fantasy 15 afkomstige tweet is het noodzakelijk dat de verschijningsdatum wordt uitgesteld. De puntjes moeten nog op de i gezet worden om de ‘best mogelijke ervaring’ te creëren.

We’re sorry for any inconveniences this has caused but as soon as we can confirm the new Final Fantasy 15: Comrades release date, we’ll let you know,
De uitbreiding is de afgelopen tijd al in beta-vorm te spelen geweest en de reden van de vertraging lijkt dan ook het resultaat van de feedback die op de beta gegeven werd.

In de Comrades-uitbreiding hebben spelers die tot de Kingsglaive behoren de mogelijkheid om hun karakter aan te passen. De verhaallijn van Comrades speelt zich af na het dertiende hoofdstuk van Final Fantasy 15.

De downloadable content is zowel los aan te schaffen als gratis te downloaden als je in bezit bent van de Season Pass. Niet te vergeten verschijnt Final Fantasy 15 zelf nogmaals in het begin van 2018, ditmaal als pc-port.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren