Daniel en Peter zijn boos op EA | GamersNET RADIO #376


Daniel en Peter schuiven weer aan bij een nieuwe aflevering van GamersNET RADIO! In aflevering 276 wordt er veel nieuwe gesproken, onder andere over de game Cuphead, waar de redactie behoorlijk verdeeld over is. Daarnaast is er een hele rare nieuwe controller voor de PS4 aangekondigd, speciaal voor mensen met kleine handen.

Daarnaast is Peter boos op EA, vanwege het sluiten van Visceral Games en de nieuwe richting van hun Star Wars-project.

[radio]
Luister hier naar Aflevering #375 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected] of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Peter was inderdaad wat Salty gister.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Heb het door een verjaardag helaas moeten missen, maar wel even een vraagje.

  Als ik hier op de website recht op GN Radio klik krijg ik een pop up waar je kunt luisteren. Daar staat ook een icoontje “opslaan op je harde schijf”. Maar als ik hier op klik krijg ik een error.

  Ligt dat aan iets bij mij of werkt dat gewoon niet meer? Zou het graag tijdens het werken via m’n telefoon willen luisteren, maar met een Samsung telefoon moet je eerst Apple Music installeren en een abo voor €9,99 per maand afsluiten voordat ik ook maar mag zoeken naar jullie podcast/radio dus dat opslaan op de harde schijf zou wel een stuk idealer zijn.

 3.   
  someone else's avatar

  @fantasyfreak er is een verschil tussen apple music en podcast, ja ze vallen allebei onder iTunes, maar je hebt geen abbonement nodig voor podcasts. Heb nooit een android gehad en weet niet of de apple podcast app bestaat op samsung telefoons, maar op een computer zijn podcasts gewoon in iTunes te beluisteren zonder een apple music abbonement

 4.   
  someone else's avatar

  Ennnnn terugluisteren kan ook op twitch met de alleen geluid optie

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  someone else schreef, "@fantasyfreak er is een verschil tussen apple music en podcast, ja ze vallen allebei onder iTunes, maar je hebt geen abbonement nodig voor podcasts. Heb nooit een android gehad en weet niet of de apple podcast app bestaat op samsung telefoons, maar op een computer zijn podcasts gewoon in iTunes te beluisteren zonder een apple music abbonement"

  Als ik het via de telefoon aanklik dan opent hij automatische de play store en gaat naar de Apple Music app en als ik die open kom ik niet verder dan een abonnementscherm. Heb gezocht naar een apple podcast app maar die bestaat daar niet helaas.
  Weet dat het via de pc kan, maar volgens mij was dat echt een heel gedoe om daar een podcast op te kunnen slaan zodat je het weer over kan zetten naar je telefoon. Daarom zou die downloadbutton gewoon handig zijn, maar vroeg me dus vooral af of die helemaal niet werkt of dat ik weer iets verkeerd heb op mijn pc 😛

  someone else schreef, "Ennnnn terugluisteren kan ook op twitch met de alleen geluid optie"

  Zal ik eens naar kijken 😀 Bedankt!!!