Sony onthult de PlayStation 4 Mini Wired Gamepad voor de kleinere (kinder)handen

Sony heeft een nieuwe controller onthuld voor de PlayStation 4: de PS4 Mini Wired Gamepad, die wordt ontwikkeld door Hori en in de NES-stijl is gesmeden. De controller is bedraad, heeft een snoer van drie meter, is veertig procent kleiner dan de DualShock 4-controller en is speciaal ontwikkeld voor de kleinere en dus voornamelijk kinderhanden.

De PS4 Mini Wired Gamepad is tevens simplistischer van aard, want het apparaat heeft geen touchpad en geen vibratie. Sommige functies van de touchpad kunnen gedaan worden met de linker en rechter analoge sticks.

De controller gaat over de toonbank voor 30 dollar en is vooralsnog alleen voor de Verenigde Staten en Canada aangekondigd. Vind je de controller iets voor kinderen of voldoet de DualShock 4?

[SCREENSHOTS]

  1.   
    nielsiebro's avatar

    bedraad is juist niet handig voor kinderen

  2.   
    Mike2165's avatar

    lijkt wel op de vorm van de switch controller

  3.   
    mmx's avatar

    Ik hou mijn oude controller wel 🙂 die nieuwe vind ik niets 😛

  4.   
    Downzilla's avatar

    Ja maar kinderen die op een ps4 spelen zijn over het algemeen toch dik dus dan is dit niet nodig

  5.   
    WesterW's avatar

    Lijkt zeker geïnspireerd door Nintendo’s (Classic) Controllers. Ik vind ‘m wel stijlvol eigenlijk, maar ben dan ook een sucker voor dergelijke Nintendo-achtige designkeuzes.

  6.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Dit is echt een ontzettend dom idee. Kinderen trekken die hele console van de kast af, struikelen over het snoer etc. Komt nog bij dat je de touchpad voor sommige games perse nodig hebt. Kortom: draadloos en met touchpad was veel beter geweest.

  7.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Vind de originele controller al klein genoeg. Zou eerder geïnteresseerd zijn in een grotere controller voor de Hollandsche hand.

  8.   
    mattioza's avatar

    Het onderste deel van de controller ontbreekt precies. 😀

  9.   
    Tom's avatar

    Dit geeft me hevige throwbacks naar het oude Mad Catz of HORI. Beetje log en lomp; precies hetgeen wat je aan je jongere broertje of die ene irritante maat geeft.