De Solo-film, Jedi-winden en de Darth Vader-comics | Podracecast #6


Coen en Peter schuiven weer aan voor een propvolle aflevering. Natuurlijk bespreken we het sluiten van Visceral Games en de onzekerheid van hun Star Wars-game. Ook heeft de Solo-film een officiële titel en laat de iMax-stand iets schokkends zien over The Last Jedi.


Coen vertelt over de geweldige Darth Vader-comics en Peter wil wat vertellen over Star Wars Rebels. En winden Force-gebruikers veel? Je hoort het in de nieuwe Podracecast!

Wil je alles volgen van de Podracecast? Volg ons op iTunes, Soundcloud, Facebook en Twitter. Je kunt ons ook altijd mailen via [email protected].

Volgende week is er natuurlijk een nieuwe Podracecast!

  1.   
    Doncarpaccio's avatar

    Ondanks dat er een vals zingende intro ontbreekt is deze Podcast net zo briljant, informatief en leuk als de GamersNetRadio postcast. Dus ´keep up the good work!` Ik luister in ieder geval graag naar jullie.

  2.   
    Petor's avatar

    Doncarpaccio schreef, "Ondanks dat er een vals zingende intro ontbreekt is deze Podcast net zo briljant, informatief en leuk als de GamersNetRadio postcast. Dus ´keep up the good work!` Ik luister in ieder geval graag naar jullie."

    Onwijs bedankt voor je leuke reactie! We doen ons best 🙂

  3.   
    someone else's avatar

    Sluit ik me bij aan, deze podcast maakt mn wekelijkse schoonmaakuurtje absoluut vermakelijk