Resident Evil 7 is vier miljoen keer verkocht

Capcom is behoorlijk ambitieus met met Resident Evil 7: uiteindelijk hoopt de ontwikkelaar tien miljoen exemplaren te verkopen. Toch verkoopt de game niet zo snel als het bedrijf hoopt. In maart hoopte men dat Resident Evil 7 vier miljoen keer over de toonbank zou zijn gegaan, maar die mijlpaal is nu pas bereikt.

Overigens is dit niet de enige game van Capcom die niet voldoet aan de verkoopverwachtingen: ook Street Fighter 5 verkocht niet zo snel als Capcom graag zou zien. Maar vier miljoen is een getal waar veel ontwikkelaars alleen maar van kunnen dromen, dus het lijkt erop dat het probleem bij de doelstelling van Capcom ligt, niet bij de daadwerkelijke resultaten.

Op 12 december krijgt Resident Evil 7 een Gold Edition, die de Banned Footage- en End of Zoe-uitbreidingen bevat. Daarnaast komt in de lente nog een gratis DLC-pakket genaamd Not a Hero uit. De game zal dus ongetwijfeld nog wat verder richting de tien miljoen kruipen, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat dit doel ooit bereikt wordt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren