Hearthstone krijgt speciale Arena-modus voor Halloween

De griezeligste dag van het jaar komt er weer aan, en dat betekent vaak toffe inhakers of evenementen in games. Zo ook in ons favoriete kaartspelletje Hearthstone.

Tijdens Hallow’s End organiseert de Headless Horseman van 24 oktober tot en met 6 november een feestje in de Tavern, waarbij spelers onder andere Heroes kunnen combineren. In deze modus kiezen spelers eerst een Hero, daarna een Hero Power, en stellen vervolgens een deck samen met kaarten uit beide klassen. Daarnaast krijgen de Heroes ook een toffe Halloween-skin.

Inloggen tussen 24 en 30 oktober schenkt spelers een Whispers of the Old Gods-pakket en een Arena-ticket. De taverne betreden tussen 31 oktober en 5 november is goed voor een Knights of the Frozen Throne-pakket en wederom een Arena-ticket.

Tot slot krijgen spelers van 25 tot en met 28 oktober ook de gelegenheid om het in een Tavern Brawl op te nemen tegen de Headless Horseman zelf. Om deze spookachtige figuur te verrassen benader je hem incognito. Pas wanneer de Brawl begint onthul je aan je tegenstander (en jezelf) welk kostuum je aanhebt. Hierbij krijg je de beschikking over een deck bestaande uit kaarten van verschillende klassen en, voor de eerste keer in Hearthstone, een passieve Hero Power.

  1.   
    Prince's avatar

    Cool