Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De Speedlink Fortus, draadloos gamen voor drie tientjes? | GamersNET Gear

Na de minder succesvolle verschijning van de Speedlink Trailblazer schittert nu ook de draadloze Speedlink Fortus muis in GamersNET Gear! Niet ongelijk de Speedlink Decus Respec betreft het hier een budgettair ingestoken game-apparaatje, zij het dat deze wel erg betaalbaar is. Kun je daar als gamer mee uit de voeten? Peter ging er volop mee aan de slag…

  1.   
    Tom's avatar

    Drie tientjes?

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    de term ”GAMING” is in dit geval zoals zo vaak weer puur de kleur zwart/rood.

    ideaal muiskuh om GOLF WITH FRIENDS te doen ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    Tom schreef, "Drie tientjes?"

    nee joh.. zoals al die tellsell programma’s zouden zeggen..
    Voor nog GEEN 3 tientjes. [ en dan kost het 29,99]
    ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  4.   
    fantasyfreak's avatar

    Ziet er wel heel tof uit. Hoe duur? ๐Ÿ˜›

  5.   
    NdeM's avatar

    Ik game al jaren op mijn Draadloze Trustmuisje van รขโ€šยฌ20,- ;p

  6.   
    KeesMommaiseenbaas's avatar

    Voor 3 tientjes kun je heel wat aardige instapmodellen kopen als het om gaming muizen met een draad gaat. Modellen van Corsair (Harpoon), Cooler Master of een muis van Ozone (Exon F60). Dan krijg je ineens veel meer voor hetzelfde geld.

  7.   
    fantasyfreak's avatar

    Ik game nog altijd met mijn logitech G5 van ik denk al 10 jaar oud ๐Ÿ˜› Heerlijke muis met aanpasbaar gewicht, maar alleen het scrollwiel werkt niet meer goed helaas.

  8.   
    Try07X's avatar

    echte een vrouwen muis dus, hij ligt lekker in de hand, #drietientjes ๐Ÿ˜‰

  9.   
    Neolite's avatar

    Het is uiteindelijk ook allemaal relatief. Voor de echte gamingmuizen betaal je een premium die het never nooit niet waard is, maar ze zien er mooi uit en je hebt de illusie dat je er beter door speelt.

    Op wat handige functies van sommige modellen na is het allemaal gerommel in de marge en ben je over het algemeen beter af door wat slimmer te spelen.

    Voor dit bedrag een prima muisje, kan je wel een jaartje of 3 mee vooruit totdat hij van ellende uit elkaar valt. Speedlink is nu niet bepaald een merk wat bij mij voor hoge kwaliteit staat, meer een merk wat je koopt als je niks anders kunt krijgen.

  10.   
    Tom's avatar

    Neolite schreef, "Het is uiteindelijk ook allemaal relatief. Voor de echte gamingmuizen betaal je een premium die het never nooit niet waard is, maar ze zien er mooi uit en je hebt de illusie dat je er beter door speelt."

    Hoewel ik het grotendeels met je eens ben, zie ik doorgaans wel een nut in game-muizen. Naar mijn idee kan je daar wel echt beter van gaan spelen.

    Naarmate je meer betaalt (en dus doorgaans betere technische specificaties krijgt) kun je als speler meer profiteren van je apparatuur. Meer precisie en mogelijkheden, die je anders als gamer zou kunnen missen. Het is echter wel zo dat dat voordeel een plafond kent.

    In het geval van het absolute topsegment zijn sommige features een beetje overtrokken USP’s (neem de veel te hoge DPI trend als glorieus voorbeeld), maar voor een beetje prestaties zit je met een medium range muisje gebakken. Zolang het maar stabiel werkt en comfortabel ligt, is een game-muis al snel stukken fijner dan je gemiddelde budget- of kantoormodel.

    Mits je dat allemaal nodig hebt, welteverstaan. Gamers van de wat rustigere games of RPG’s hebben veel minder baat bij dat soort functionaliteiten dan bijvoorbeeld zelfbenoemde pro’s van twitch shooters, MOBA’s of een snelle RTS-titel.