Pc-versie Destiny 2 vanaf morgen te pre-loaden

Op 24 oktober verschijnt Destiny 2 eindelijk voor de pc en aangezien pc-gamers de eerste game hebben gemist, is de kans groot dat zij erg uitkijken naar het bejubelde vervolg. Gelukkig hoef je volgende week dinsdag geen uren te wachten tot je aan de slag kunt met de game, want vanaf morgen is Destiny 2 te pre-loaden.

Dit nieuws legt zorgen van pc-gamers te ruste: aangezien er al veel informatie naar buiten is gebracht, behalve wanneer de pre-load-periode van start zou gaan, dachten veel mensen dat dit vlak voor de release zou zijn, waardoor ze op 24 oktober niet meteen zouden kunnen spelen. Sommigen waren zelfs bang dat er helemaal geen optie zou zijn om Destiny 2 v贸贸r de release al te downloaden.

Mocht je ge茂nteresseerd zijn in Destiny 2 op pc, check dan vooral de systeemeisen, maar vergeet ook niet om een Blizzard-account aan te maken of te koppelen, aangezien dit platform de enige distributiemogelijkheid voor de pc-versie van Destiny 2 is.

Destiny 2 verscheen op 6 september voor Xbox One en PlayStation 4. De pc-versie verschijnt op 24 oktober.

 1.   
  squidgyboy's avatar

  ik wacht wel op de steam release.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  squidgyboy schreef, "ik wacht wel op de steam release. "

  Volgens Bungie gaat dat helaas niet gebeuren, dus tenzij je open staat voor de mogelijkheid om Destiny 2 over te slaan, zou ik toch maar aan een Blizzard-account gaan 馃檪

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  MikeGevers schreef, "

  ”squidgyboy” schreef, "ik wacht wel op de steam release. "

  Volgens Bungie gaat dat helaas niet gebeuren, dus tenzij je open staat voor de mogelijkheid om Destiny 2 over te slaan, zou ik toch maar aan een Blizzard-account gaan :)"

  Jep ze houden hun games op hun eigen platform omdat ze dat altijd zo doen.

 4.   
  Bacotje's avatar

  Kan niet wachten!! Heb er zo’n zin in!

 5.   
  Neolite's avatar

  squidgyboy schreef, "ik wacht wel op de steam release. "

  Vergeet het maar, zorgt voor versplintering van de player-base.