Ninjabaas Zeku vliegt Street Fighter 5 binnen

Zo onopvallend en geruisloos als een ninja hoort te zijn, zo oorverdovend was de geruchtenmolen over de aanwezigheid van Zeku in Street Fighter V. Nu heeft Capcom dan ook inderdaad de Ever-Changing Ninja onthuld en bevestigd dat hij vanaf 24 oktober het vechtspel zal infiltreren.

Zeku maakte voor het eerst zijn opwachting in Street Figher Alpha 2. Als Guy’s voormalige docent leerde hij hem Bushinryu, maar nadat Guy zichzelf de 39e meester van deze ninjutsu-stijl mocht noemen, leek Zeku volledig van de aardbodem te zijn verdwenen. Tot nu toe dan. In onderstaande trailer zien we een reeks vaardigheden en toont Zeku onder andere hoe hij tussen zijn jonge en oude vorm kan transformeren.


Met de onthulling en aanstaande release van Zeku is het roster van het tweede Street Fighter V-seizoen compleet. Het vorige personage van dit seizoen dat werd geïntroduceerd was de Egyptische kattenliefhebster Menat. Alle downloadbare personages, inclusief Zeku en Menat, zullen ook te vinden zijn in Street Fighter V: Arcade Edition, die volgend jaar op de PlayStation 4 en pc zal verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren