Pokémon GO generation 3 komt heel snel

Pokémon GO-spelers wachten alweer sinds februari op de komst van Pokémon uit de derde generatie. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want alle bestanden voor de nieuwe generatie zijn inmiddels te vinden in de broncode van de game. Daarnaast heeft Niantic een nieuw laadscherm geïntroduceerd die vol staat met nieuwe Pokémon in Halloween-thema. Onderstaande is te zien dat onder andere Duskull, Shuppet en Banette schitteren op de nieuwe wallpaper. 31 oktober kan dus met een grote rode stift omcirkeld worden, want dat moet de dag zijn.

[SCREENSHOTS]

De wandelschoenen kunnen weer waterbestendig gemaakt worden en gepoetst, want het duurt nu nog maar heel even. Hebben jullie weer zin om op nieuwe Pokémon te jagen? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Kardinalus's avatar

  Yes! Sinds 2 weken waren mijn vrouw en ik er een beetje op uitgekeken maar nu gen 3 komt gaan we weer die hard spelen!

 2.   
  XLGAMER's avatar

  waardeloos spel sommige met gevaar voor hun eigen leven lopen bijna onder een auto zonder voor hun uit te kijken zoeken als als een stel zombies naar pokemon hmmm ????

 3.   
  Tom's avatar

  Dan zijn die mensen wellicht zelf ook niet zo snugger. De game waarschuwt toch nota bene nog voor precies dat gedrag, hmmm?

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Mocht tijd worden heb al redelijke lange tijd alles, oke mewto nog niet en ho-ow en celebi maar die zijn er ik nog niet.
  Alleen nog even wachten op de laatste legendarische hond, verder niks te doen behalve beetje harken en level omhoog gaan.

  Probeer dan wel die badges ook op goud te krijgen, en 3D gen heeft precies goede types veel fight, ghost, steel en dragon kan ook eindelijk die goud krijgen.

 5.   
  Ryan2000's avatar

  Gelukkig! Werd eindelijk wel weer eens tijd

 6.   
  NoobAssPlayer's avatar

  De game draait na meer dan een jaar als een hoopje Javascript code op een rekenmachine, maar die shit fixen? Nee hoor, lekker vol blijven stoppen met nieuwe content. Ik heb dit spel al tijden van mijn telefoon gesodemieterflikkerstraald!