The Evil Within 2 heeft geen support voor de PlayStation 4 Pro

Het onlangs verschenen The Evil Within 2 schijnt het op technisch vlak al beter te doen dan zijn voorganger. Hoewel de eerste game in de reeks prima ontvangen is, wankelde de game van de technische flaters op de consoles.

Het blijkt dat Tango Gameworks goed met de kritiek om is gegaan, want The Evil Within 2 loopt als een trein op de consoles. Zo kent het spel veel grotere werelden, terwijl de laadtijden korter zijn. Ook is de kwaliteit van textures flink opgekrikt met behulp van een aantal technische foefjes.

Echter biedt de game geen 4k-ondersteuning voor de PlayStation 4 Pro. Op beide systemen draait het spel in native 1080p beeldkwaliteit. Hierdoor is de grafische kwaliteit op beide systemen gelijk.

Wel is de framerate iets stabieler op de PlayStation 4 Pro. Waar de game op de reguliere PlayStation 4 de 30fps-plank nog wel eens misslaat in cutscenes, weet de PS4 Pro de framerate vrijwel altijd stabiel te houden.

The Evil Within 2 is afgelopen vrijdag verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Binnenkort volgt ook de review op GamersNET!

  1.   
    Moodey's avatar

    Evil within is wel een nice franchise, snap alleen niet waarom de overeenkomst tussen het hoofdpersonage van 1 en 2 wel veel verschillen. (Op genetisch oblogische wijze)