EA voegt functie toe aan FIFA 18 na grote druk van community

Eind september verscheen zoals ieder jaar weer een nieuwe FIFA-game. Hoewel FIFA 18 een prima game is en boordevol opties zit, was er één functie die ontbrak. Guest Play werd zonder aankondiging niet in FIFA 18 gestopt, terwijl dit een hele populaire functie is bij FUT-spelers. Fans van de game gingen dan ook flink in protest en dat heeft baat gehad.


Met Guest Play konden twee spelers samen spelen in FUT Seasons en FUT Online Draft. Dit was zo ongekend populair de laatste jaren, dat heel veel fans zelfs beweren dat Guest Play de grootste reden is geweest om FIFA 18 te halen. Ze waren dan ook behoorlijk boos dat deze functie uit de laatste FIFA is gehaald, zonder enige waarschuwing van Electronic Arts zelf.

Na smeekbedes, video’s en zelfs fans die geld terug wilden, is EA teruggekomen op de beslissing. Per direct is Guest Play weer beschikbaar in alle modi die FUT te bieden heeft.

  1.   
    Jacco538's avatar

    Ik vol me soms echt ouderwets. Dit is pas eerste jaar dat ik FUT speel.

  2.   
    Neolite's avatar

    Het feit dat dit zo makkelijk weer toegevoegd kon worden geeft aan dat het een bewuste keuze was. Een duidelijk verkeerde keuze zo blijkt het maar.