Ubisoft onthult Season Pass-content Assassin’s Creed Origins

Zoals inmiddels traditie is geworden in de game-industrie, krijgt ook Assassin’s Creed Origins een Season Pass. Maar wat die nou eigenlijk bevat, bleef tot nu toe onbekend. Daar komt nu verandering in, want Ubisoft heeft een trailer vrijgegeven waarin we te zien krijgen wat we na de release van de nieuwe Assassin’s Creed kunnen verwachten.

De eerste uitbreiding die onderdeel is van de Season Pass, is de Curse of the Pharaos-DLC. In deze expansion onderzoekt protagonist Bayek ‘een mysterie dat in een levende nachtmerrie verandert’. In Curse of the Pharaos duikt Assassin’s Creed Origins dieper in de wereld van de Egyptische mythologie en vecht je tegen onder andere monsters en (on)dode farao’s. Deze DLC voegt een nieuwe regio aan de open wereld toe.

De tweede expansion heet The Hidden Ones en speelt zich jaren na de basisgame af. Bayek reist af naar het Sinai-schiereiland en komt terecht in een conflict tussen verschillende rebellenfacties en een Romeinse bezettingsmacht. Ook deze DLC voegt een nieuw gebied toe aan Assassin’s Creed Origins.

Daarnaast krijgen bezitters van de Season Pass toegang tot twee uitrustingspakketten: het Centurion Pack en het Horus Pack. Ook bieden deze pakketten nieuwe dieren om te berijden: als Romeinse centurion rijd je rond op een paard, terwijl je als strijder van Horus op een kameel zit.


Ook komt er na de release van Assassin’s Creed Origins nog gratis nieuwe content uit. Het eerste onderdeel daarvan is de Trial of the Gods-modus, waarin je de strijd aangaat met Egyptische goden. Ook wordt de Nomad’s Bazaar na de release toegevoegd, waarin dagelijkse quests te spelen zijn voor extra beloningen.

Verder is er een Photo Mode onthuld, waarmee je prachtige screenshots kunt maken en delen met de community. Ten slotte wordt er nog een Horde Mode toegevoegd die plaatsvindt in de gladiatorenarena, alsook de eerder aangekondigde Discovery Tour.

Check hieronder de trailer waarin Ubisoft al deze content uit de doeken doet.

  1.   
    LightFasher's avatar

    klinkt goed, dat is weer eens wat anders dan een maandje AC plezier.

  2.   
    XLGAMER's avatar

    van 3 dlc naar 2 dlc ?