Wie is onze winnaar van de Overwatch Collector’s Edition op Firstlook? | Prijsvraagwinnaar

Afgelopen weekend vond uiteraard Firstlook Festival 2017 plaats en wij van GamersNET waren daar in volle glorie bij. Niet alleen met onze Tuktuk en voor een uitgebreide reportage, maar ook direct te volgen in de PlayStation Nederland livestream, alwaar we een paar potjes Overwatch gooiden en een dikke Collector’s Edition mochten verloten. Nu dat achter de rug is, resteert natuurlijk de hamvraag. Want ja, wie heeft dat mooie pakket gewonnen?

Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van Toms live geklungel op de PlayStation-booth. Misschien niet met Grandmaster-vaardigheden, maar gelukkig wel met een bom gezelligheid én nog een lekkere Play of the Game met Doomfist op Junkertown. En dat in alle livestream hectiek!

Het gehannes van onze Brabander achterwege gelaten, waren natuurlijk de meeste kijkers uit op een dikke prijs, die wij in samenwerking met Blizzard mochten verloten. De inmiddels alsmaar schaarser rakende Collector’s Edition van Overwatch is dan ook een must have voor de echte liefhebbers van Blizzards kleurrijke shooter, en dus voorzien wij graag één geluksvogel van dat begeerlijke pakket.


Prachtige artwork, in-game goedheid, een ferm standbeeld van Soldier 76 én natuurlijk de game op PlayStation 4; de Overwatch Collector’s Edition heeft het allemaal. Graag willen wij eenieder bedanken voor hun interesse en de gezellige live-chat tijdens de Facebook-stream, maar degene die wij hartelijk mogen feliciteren met deze verzameleditie is niemand minder dan…

Stephan Meijer


ggez, Stephan! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit ultieme Overwatch-pakket vlotjes op je deurmat te kunnen krijgen. Veel plezier ermee, en we hopen dat Soldier 76 een mooi plekje vindt om over je te kunnen waken.

Dan rest ons niks anders dan Blizzard, PlayStation en alle gezellige kijkers te bedanken voor een ontzettend toffe ervaring op Firstlook Festival 2017. Verwacht in de komende tijd op GamersNET natuurlijk een uitgebreid verslag van de beurs, alsmede tal van andere toffe content en (uiteraard) meer mooie prijzen om te verloten.

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Congratsss

  2.   
    Dextry's avatar

    Ik ga meteen plaats ervoor maken als ik thuis ben 😀

  3.   
    Tom's avatar

    Goed om te horen! Stuur ons gerust een fotootje als Soldier een mooi plekje heeft gevonden. En natuurlijk veel plezier met het pakket!

  4.   
    Amaraldane's avatar

    Gefeliciteerd!

  5.   
    Leukste's avatar

    Gefeliciteerd!

  6.   
    Kamelot2's avatar

    Gefeliciteerd!!

  7.   
    jkampmeijer's avatar

    Gefeliciteerd Stephan 8)