Gamersnet.nl

Speciale kostuums uit Overwatch’ Halloween-evenement mogelijk uitgelekt

Als er een game en diens community een beetje wild is van seizoensgebonden evenementen, dan is het Overwatch wel. Vanaf 10 oktober start voor de 2017-editie van Overwatch Halloween Terror, waarin er uiteraard weer met ‘Zomnic’-robots te strijden valt, maar uiteraard ook tal van exclusieve in-game goedheid te scoren is.

Eerder zagen we al een nieuw, angstaanjagend kostuum voor niemand minder dan Reaper, maar nu blijken ook andere Legendary’s uitgelekt te zijn. In het specifiek die van Zenyatta, Mei en Symmetra. Onderstaande afbeeldingen zouden zo maar eens vanaf de tiende van deze maand in Overwatch terug te vinden zijn:


Zijn deze uitgelekte klederen genoeg reden om deze maand weer even flink wat Loot Boxes te verzamelen, of laten deze behekste kostuums je koud? Vertel het ons! Maar beter onteer je Cthulhu-Zenyatta niet…

Mocht je meer van Blizzards team based shooter willen scoren, weet dan ook dat GamersNET morgenmiddag (rond 15:00) aanwezig zal zijn op PlayStations Firstlook Festival livestream, alwaar we eenmaal de ultiem dikke Collector’s Edition van Overwatch weg mogen geven aan een gelukkige kijker.