Kijk zondag PlayStations Firstlook-stream en win Overwatch’ Collector’s Edition! | Give-away

Of je er bij kan zijn op Firstlook Festival of niet; samen met GamersNET valt er zeker wel wat mee te beleven van alle festiviteiten. In het specifiek de zondagse PlayStation Nederland livestream, waar wij van GamersNET ook een tijdslot zullen (mede)vullen! Kijk direct mee, en maak kans op de Collector’s Edition van Overwatch voor je PlayStation 4!

Vanaf 15:00 is onze Tom aanwezig op de Facebook-livestream voor een paar potjes Overwatch en wat vlotte discussie over de laatste nieuwigheden in de game. Denk aan de langverwachte komst van Doomfist of de op Gamescom onthulde nieuwe locatie, Junkertown.

Kijkers maken daarbij kans om die ultiem dikke Overwatch Collector’s Edition te winnen. Zo maar, een ontzettend begeerlijk pakket vol game-goedheid en uiteraard het spel zelf voor je PlayStation 4. Met fier Soldier 76-standbeeld en wel…


Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op tijd klaar te zitten op de livestream en GamersNET op Facebook een ‘vind-ik-leuk-je’ te geven. Laat tijdens Toms aanwezigheid op de stream van je horen, en wij kiezen achteraf vanzelf één lieve winnaar.

Maak duidelijk dat je van GamersNET komt, of roep onze aandacht op een andere creatieve manier. Tom kan on the spot zelf nul multitasken, maar we lezen de live-chat absoluut na!


Hopelijk zien we je dan aanstaande zondag, rond de klok van 15:00. Zet de Facebook livestream van Firstlook Festival alvast in je reminders of houd GamersNET en onze sociale media in de gaten voor een tijdige update!

  1.   
    Mark89NL's avatar

    Waar niet op zaterdag jeetje jammer zeg.

  2.   
    fantasyfreak's avatar

    Wat een vette prijs 😀 Mocht ik tijd hebben dan kijk ik ook nog even.

  3.   
    Kamelot2's avatar

    Ben erbij :O

  4.   
    Jacco538's avatar

    Nemen we mee. Tof

  5.   
    GamingTime's avatar

    Poh