Forza Motorsport 7 werkt aan verdere pc-optimalisatie en VIP-klachten

Forza Motorsport-topman Alan Hartman laat zijn laatste creatie niet zonder toezicht achter. Nu Forza Motorsport 7 definitief gelanceerd is voor Xbox One en Windows 10, is het echte paaien van de spelersgemeenschap begonnen. Zo blijken niet alleen veel pc-spelers instabiliteit te merken met de nieuwe race-game, maar bleek niet elke betalende VIP van de game even tevreden met het aanbod aan “zeldzame bonussen”. Op die zaken reflecteert Hartman in een officiële blogpost.

Waar VIP’s in voorgaande Forza-spellen steevast dubbele uitbetaling kregen voor hun races, gooide Forza Motorsport 7 het even over een andere boeg. Zij die een aantal tientjes extra betaalden, kregen enkel een handvol te gebruiken Mods (stempelkaarten met bonussen) om her en der een dubbele uitbetaling te ontvangen. Een flinke stap terug op de vaste bonus, maar Hartman geeft aan deze binnenkort terug te brengen.

Als goedmaker krijgen alle VIP-spelers van Forza Motorsport 7 een viertal exclusieve Forza Edition-wagens, die via het Message Center in het hoofdmenu te downloaden zijn. Daarbij gaat het om de volgende vier auto’s:

  • 2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition
  • 2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition
  • 2017 Acura NSX Forza Edition
  • 2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition
Ondertussen is ook de eerste grote patch voor de pc-versie van Forza Motorsport 7 uitgerold. Deze zou crashes van de game grotendeels moeten verhelpen, maar Hartman geeft aan dat blijvende technische problemen altijd doorgespeeld mogen worden. Ontwikkelaar Turn 10 Studios staat gamers via het officiële Technical Support forum en Twitter te woord voor hulp met technische mankementen.

Ben jij al rondetijden aan het vestigen in Forza Motorsport 7? En zo ja, hoe bevalt de game tot dusver? Wij van GamersNET zijn inmiddels ook aardig gevestigd in de game, en komen binnenkort met een uitgebreid verdict in onze (video)review…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren