WIN kaarten voor Firstlook Festival! | Prijsvraag


Aanstaand weekend is het weer zover en dan staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van de tofste games, eSports en geeky culture! Firstlook Festival bestaat tien jaar en uiteraard is GamersNET weer aanwezig met de GN Tuktuk! Daar kun je Injustice 2 en FIFA 18 beleven en wij geven vandaag twee kaarten weg voor het game-evenement van de lage landen.

Laat ons in de reacties weten waarom jij erbij wilt zijn en wie weet maken wij je deze week nog blij met twee kaarten voor de zaterdag of de zondag. Laat ons ook je voorkeur weten in de reacties.

Heel veel succes!

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Toevallig hadden een vriend en ik het er over om toch nog te gaan, dus deze kaartjes zouden best goed uitkomen. Als ik ze niet win zie ik jullie alsnog want ga sowieso, dus tot op firstlook! Ik kom wel Ff hoi zeggen!
    (Tickets voor de zondag alstublieft)

  2.   
    huntedjohan's avatar

    ik heb vorige editie moeten missen vanwege persoonlijke redenen. Nu wil ik er eigenlijk alles aan doen om er dit jaar wel bij te zijn, en de kans is groot dat ik dan een mede gamersnetter mee neem die gebruik mag maken van het 2e kaartje. dus dat is toch wel een goeie reden dacht ik πŸ˜›

    wel graag kaarten voor zaterdag, zondag gaat me niet lukken πŸ™„

  3.   
    Timmerito's avatar

    Wil er heel graag nog een keer bij zijn! De vorige 2 keer waren geweldig, alleen jammer dat Nintendo toen niet zoveel had. Maar dat Is dit naar wel anders! Man wat zou ik graag Mario Odyssey willen spelen daar. Ook hoop ik dat de nieuwe Layton game speelbaar is en misschien zelfs rocket league wel op de switch. Mijn voorkeur gaat uit naar de zaterdag.

  4.   
    RooddePanda's avatar

    Al 9 jaar lang bezoek ik Firstlook en beetje bij beetje werd ik telkens meer teleurgesteld over het aanbod en hoe het is georganiseerd. Dit jaar had ik geen kaarten gekocht, want ik wou mij een 10e teleurstelling besparen. Toch zou ik het risico weer willen wagen en dan tref je net deze prijsvraag van Gamersnet aan. Ik hoop dat ik de kaartjes win om te zien of die 10e keer het toch waard is om te bezoeken en wellicht dat dit mijn gedachten veranderd.. πŸ˜†

  5.   
    gxblack2's avatar

    Klopt het dat we onder dit bericht moeten reageren en niet op youtube / op het vorige item hierover?

  6.   
    Mark89NL's avatar

    ”gxblack2″ schreef, "Klopt het dat we onder dit bericht moeten reageren en niet op youtube / op het vorige item hierover?"

    dat klopt je met bij dit soort dingen vaak op de website reageren.

  7.   
    matdriks's avatar

    Ik kom heel graag langs de tuktuk. Gezellig op de foto met reby (als die ook komt). En natuurlijk vette games checken. Ik heb al vreselijk lang geen game maar gehaald. Dus het wordt weer tijd voor vernieuwing. Gisteren een nieuw moederbord en processor besteld. Ik heb zin in firstlook, give me ticket for Saturday place.

  8.   
    Hamklaas's avatar

    Oeh das gaaf!
    Ik was 2 weken geleden met me vriendin naar een boekenfestival in Frankrijk toen zei ze al van als jij zoiets hebt dan wil ik ook wel met jouw mee hoor..
    Mooi excuus om het aan me vriendinnetje te laten zien allemaal.
    Kom jullie zeker weten een boks geven, want zo ben ik.. πŸ™‚

    Oh sorry voor de Zondag alstublieft πŸ™‚

  9.   
    Kamelot2's avatar

    Ik ben daar nog nooit geweest, maar zou Zondag wel kunnen! Lijkt mij wel leuk daar. Ben alleen nog op gamescom geweest. 😁

  10.   
    Pretbek's avatar

    Lijkt me leuk om weer een keer naar firstlook te gaan zeker op dit jubileum

  11.   
    iDraxo's avatar

    Uh ik zou dit geweldig vinden om voor het eerst op zoon groot event te mogen komen en natuurlijk ook weer even een gesprek beginnen met jullie πŸ™‚ hopenlijk word ik geinvite voor dit awesome event!

  12.   
    legendofninny's avatar

    Zou er graag dit weekend naar toe willen, net als 10 jaar geleden met me broetje. Lekker nostalgisch.
    De dag maakt niet uit.