Xbox Live Games With Gold van oktober bekendgemaakt

In navolging van Sony heeft ook Xbox zijn gratis games van de maand oktober bekendgemaakt, voor het Xbox Live Games With Gold-programma. Aankomende maand zijn onder andere klassiekers als Rayman 3 HD binnen te hengelen en de indie-game Gone Home.

Zoals elke maand geeft Microsoft twee Xbox One games weg en twee Xbox 360 games, die door middel van backwards compatibility te spelen zijn op de One. Vanaf 1 oktober is de indie-titel Gone Home te downloaden. In de korte game loop je door een verlaten huis om een aangrijpend verhaal te beleven. Ook is vanaf die dag Rayman 3 HD te downloaden. Het origineel stamt alweer uit 2003 en is in 2012 uitgekomen in de Xbox Live Store.


Vanaf 16 oktober zijn er nog twee games te downloaden. The Turing Test is daar een van en het is een puzzelgame die vorig jaar augustus is uitgekomen. Daarnaast is ook de klassieker Medal of Honor: Airborne te downloaden vanaf die dag.

Vergeet niet om de gratis games van september nog binnen te hengelen, voordat het te laat is.

 1.   
  Tom's avatar

  Mwah, dan vond ik vorige maand toch stukken overtuigender. Net begonnen aan Oxenfree, en het bevalt tot dusver al aardig.

 2.   
  mmx's avatar

  Niet verkeerd ,maar jij heb gelijk Tom

 3.   
  Neolite's avatar

  Dit valt toch wel een beetje tegen, jammer!

 4.   
  someone else's avatar

  Ohja tnx voor de herrinering wil oxenfree zeker nog hebben

 5.   
  Mark89NL's avatar

  Rayman 3 had ik al gedownload, en na al die jaren nog veel plezier erin.