Monster Hunter Stories krijgt 28 september gratis The Legend of Zelda DLC

Binnenkort kun je je ook in Monster Hunter Stories hullen in een groene maillot en doen alsof je de held van Hyrule bent, want vanaf 28 september zal The Legend of Zelda crossover DLC worden toegevoegd aan de Nintendo 3DS-titel. Het beste van alles? Het betreft een gratis stukje downloadbare content. Tel uit je winst.

Het DLC-pakketje voegt het Master Sword en Link’s outfit aan de uitrusting van je Rider toe, zodat je ook daadwerkelijk oogt als de Hero of Time. Je trouwe ros Epona zal als Monstie aan de game worden gevoegd, zodat je hier niet alleen op kunt rijden in de open velden, maar deze je ook zal steunen tijdens gevechten. Het paard heeft Triforce Gallop als Kinship Skill. Tot slot zal je katachtige hulpje Navirou Majora’s Mask kunnen dragen.


Benieuwd hoe dit alles eruit ziet? Bovenstaande trailer brengt al deze Zelda-goedheid in beeld. Wij hebben ons vermaakt met Monster Hunter Stories, zoals ook in de review te lezen is. Reken er maar op dat we over twee dagen als Link door de wereld van Monster Hunter Stories galopperen.

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Heb de game nog niet en ga die nog zeker eens halen, maar dit soort DLC vind ik dan ook wel weer leuke extra’s. Of ik het echt ga gebruiken weet ik niet 😛

  2.   
    GamingTime's avatar

    Vet dat er DLC van Zelda voor Monster Hunter Stories komt! Ik ga deze game wel een keertje oppikken.