South Park: The Fractured But Whole is eindelijk goud gegaan

Er is geen weg meer terug voor South Park: The Fractured But Whole. Na meerdere keren te zijn uitgesteld, is de game eindelijk goud gegaan. Dit betekent dat de game gewoon 17 oktober uit moet komen en dat viert Ubisoft met een gloednieuwe en keiharde trailer.

Twee jaar geleden werd het bestaan van het vervolg op South Park: The Stick of Truth aangekondigd. De game had eigenlijk al op 6 december vorig jaar moeten verschijnen, maar The Fractured But Whole is uiteindelijk meerdere keren uitgesteld. Dat de game goud is gegaan wordt dan ook groots aangekondigd in de nieuwe trailer, waarin we vooral zien hoe Kanye West enorm in de zeik wordt genomen. Al gaan Trey Parker en Matt Stone misschien net over het randje door de recent overleden moeder van Kanye, in een minigame te verwerken.

In de Flappy Bird-achtige game, moet je de moeder van Kanye op een ruftende eenhoorn naar de hemelpoorten leiden. Natuurlijk zijn zowel Kanye als en mama West verkleed als vissen, gebaseerd op de legendarische ‘Gayfish’ aflevering. Wij hebben in ieder geval veel zin in de game, en onze Peter heeft al een aantal uur in South Park: The Fractured But Whole mogen stoppen.

  1.   
    mmx's avatar

    Eerlijk gezegd vind ik dit nix .Hier moet je echt een fan van zijn .

  2.   
    Tom's avatar

    Hahaha, au. Die por richting Yeezy is best spot-on, gezien Kanye West een tijd terug bezig was aan een game om zijn moeder te eren. Mooi gevonden, en je weet gewoon dat hij daar gemakkelijk moeilijk over kan doen; wat hem juist weer een toegankelijk doelwit maakt.